Barreveld zoekt een

NEW SUPERHERO!

Barreveld zoekt een

NEW SUPERHERO!

Een commercieel organisatietalent dat net als onze planten niet kapot te krijgen is

Ben jij in het bezit van oerkrachten en toch ook relaxed? Dat matched dan alvast goed met onze planten en is dus een goed begin.
We zoeken een new superhero! Iemand die zich door de seizoenen heen aanpast aan de omstandigheden van het moment en daarbij goed in staat is om relaties verder uit te bouwen en te zorgen dat alles geregeld wordt. Een commercieel organisatietalent dus!

Het belangrijkst is namelijk dat jij een aangeboren nieuwsgierigheid met je meebrengt (je weet overal alles vanaf), oog hebt voor relaties (klanten bellen je graag ) en in het bezit bent van communicatieve vaardigheden (je bent niet op je mondje gevallen). Je geeft hiermee je collega’s en klanten de kans om op zich van hun beste kant te laten zien.

By Barreveld

Werken bij Barreveld betekent zoveel meer dan alleen een schakel in de keten bij het kweken en verkopen van planten. Je kent ons misschien van de klompen op de silo langs de Bloemenroute, maar van binnen gebeurt er zoveel meer… Bij ons draait het namelijk om geluk, om een betere lucht in je slaapkamer, sfeer op het terras en het doorgeven van eeuwenoude kennis. Er zit namelijk altijd een verhaal achter onze producten. En dat is wat we verkopen. Met de garantie van kwaliteit. En dat doen we samen. Topsport is teamwork. Vergelijk ons met een vriendenteam dat elke dag gelukkige klanten voorop zet. En dat is hard werken. In sommige periodes van het jaar zelfs non-stop. Dat zit nu eenmaal in onze natuur.

zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag met een rondje over de werkvloer om te weten hoe zaken ervoor staan. Daarna ga je aan de slag met het verwerken (en coördineren) van orders via Florecom, mail of de telefoon. Onder het genot van een goede bak koffie houd je klanten op de hoogte van hun bestellingen. En, als het nodig is, spring je even in het veld om problemen op te lossen, maar bewaar je bovenal de rust om dit op een secure en vriendelijke manier te doen. Zo heb je aan het einde van de dag nog tijd over om, als je het leuk vindt, mee te denken over productfoto’s, commercieel aanbod verbeteren enzovoorts. En ook niet onbelangrijk; je werkt het merendeel van de tijd samen met Lambert, onze bringer of healthy business.

plant the good
of nature

Details

eigenschappen
nieuwsgierig, commercieel, weet altijd wat te zeggen, stressbestendig, enthousiast

hoogte
150-250 cm

type
commercieel organisatietalent

stijl
casual

uitstraling
Altijd in voor een geintje, glimlach op het gezicht

seizoen
alle seizoenen, maar net iets meer in het voorjaar

vochtinname
1-10 koppen koffie/thee per dag

verzorging
humor, een topteam naast je, af en toe een biertje

grond
beide handen in
de modder

yearround
super power —

yearround
super power —

we geven veel om je

Natuurlijk krijg je voor deze mooie uitdaging veel terug. In de vorm van een goed en passend salaris, 15-40 enthousiaste collega’s en natuurlijk zoveel koffie als je wilt. Thee mag natuurlijk ook.

Light our fire met jouw motivatiebrief; lambert@barreveld.nl of steek meteen van wal bij onze bringer of healthy business en eigenaar Lambert; 06 24 71 04 66.