Barreveld zoekt een

Happy people superhero

Barreveld zoekt een

Happy people superhero

Een organisatietalent die net als onze planten niet kapot te krijgen is!

Iemand die net zo sterk is als onze blauwvaren met de Feng Shui krachten van onze Aglaonema. We zoeken dan ook onze eigen Lantana die door de seizoenen heen van kleur verandert. Of, beter gezegd; zich dagelijks aan de omstandigheden aanpast zonder daarvoor zelf in het volle zonlicht te willen staan.

Het belangrijkst is namelijk dat onze nieuwe aanwinst onze kassen verlicht met een aangeboren nieuwsgierigheid (je weet overal alles vanaf), oog voor detail (vooral als het aankomt op het aanbod up-to-date houden en orderverwerking) en communicatieve vaardigheden (je bent niet op je mondje gevallen). Je geeft hiermee niet alleen onze planten, maar ook je collega’s en klanten meer ruimte om te ademen en te genieten van al het moois dat we samen (groot)brengen.

By Barreveld

Werken bij Barreveld betekent zoveel meer dan alleen een schakel in de keten bij het kweken en verkopen van planten. Je kent ons misschien van de klompen op de silo langs de Bloemenroute, maar van binnen gebeurt er zoveel meer… Bij ons draait het namelijk om geluk, om een betere lucht in je slaapkamer, sfeer op het terras en het doorgeven van eeuwenoude kennis. Er zit namelijk altijd een verhaal achter onze producten. En dat is wat we verkopen. Met de garantie van kwaliteit. Daar werken we elke dag hard voor. In sommige periodes van het jaar zelfs non-stop. Dat zit nu eenmaal in onze natuur.

zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag lekker op tijd (want dan ben je ook op tijd weer klaar) met een rondje over de werkvloer om te weten hoe zaken ervoor staan. Daarna ga je aan de slag met het verwerken (en coördineren) van orders via Florecom, mail of de telefoon. Onder het genot van een lekker kopje Hibiscusthee uit eigen tuin houd je klanten op de hoogte van hun bestellingen. En, als het nodig is, spring je even in het veld om problemen op te lossen, maar bewaar je bovenal de rust om dit op een secure en vriendelijke manier te doen. Zo heb je in de middag nog tijd over om, als je het leuk vindt, mee te denken over productfoto’s, ons social-mediabeleid, beurzen, enzovoorts. Kortom, je bent bij ons echt een spin in het web!

plant the good
of nature

Details

eigenschappen
nieuwsgierig, secuur, welbespraakt, stressbestendig, enthousiast

hoogte
150-250 cm

type
regeltante / regelneef

stijl
casual

uitstraling
vriendelijk, doch rechtvaardig streng

seizoen
alle seizoenen, maar net iets meer in het voorjaar

vochtinname
1-10 koppen koffie/thee per dag

verzorging
aandacht en humor, daar gaat iedereen van stralen

grond
beide handen in
de modder

yearround
super power —

yearround
super power —

we geven veel om je

Natuurlijk krijg je voor deze mooie uitdaging veel terug – want we weten dat je ook veel geeft in in deze full-time job waarin we in mei en april met z’n allen pieken – in de vorm van een goed en passend salaris, 25 enthousiaste collega’s met veel passie en humor én natuurlijk zoveel hibiscusthee als je wil. Maar koffie mag ook.

Light our fire met jouw motivatiebrief: lambert@barreveld.nl

of steek meteen van wal bij onze ‘bringer of healthy business’

Lambert Zwinkels: 06 24 71 04 66.